После шпекулциите кои излегоа пред скоро време, најголемата бизнис друштвена мрежа, LinkedIn, синоќа објави дека ја купи апликацијата за читање на вести – Pulse. За тие што не се запознаени, Pulse е мобилна апликација која предлага и агрегира содржина од различни сајтови и друштвени мрежи, а секојдневно преку неа се читаат 10 милиони различни содржини. […]

Прочитај повеќе