Е-книгите земаат се поголем замав на светско ниво, а судејќи според 24.000 фанови на Facebook страната на „Е-книги на Македонски“ и читателите кај нас се заинтересирани за електронските изданија. Можеби најголем дел од читателите се заинтересирани за бесплатни книги, што се гледа и од прашањата по речиси сите форуми, но за жал и недостатокот на […]

Прочитај повеќе