„Не кради“ е еден од божјите заповеди до кој би требало да се придржува секој христијанин, нели? Ова правило посебно треба да важи во Ватикан, но, според истражувањето на TorrentFreak и ScanEye, пиратеријата е доста популарна кај свештениците. Со оглед на тоа дека е мала држава (Ватикан има околу 800 жители) и нема некоја голема […]

Прочитај повеќе