HTC First нема да се продава во Европа, барем не во скоро време, вели Facebook. Одлуката за одложување на продажбата се базира на лошиот фидбек и малите продажби во САД. Телефонот кој беше првиот поевтин уред кој ќе работеше со Facebook Home немаше сјаен прием кај корисниците кои се задоволни од сегашниве Facebook апликации и […]

Прочитај повеќе

HTC и Facebook го претставија HTC First, првиот телефон со Facebook Home. Според спецификациите телефонот е во средна класа на паметни телефони, но тоа што треба да го го одвои од останатите телефони е токму ексклузивниот Facebook Home. Оваа нова апликација која го претвара вашиот Android во Facebook телефонот е достапен само за мал број […]

Прочитај повеќе