Кратко откако Македонија беше прикажана на Google Street View, се појавија и првите локални бизниси кои се презентираат пред светот со виртуелни тури преку Google Business View. Винаријата Камник и студиото за ентериер и осветлување Lux се првите бизниси во Македонија кои се појавија на Google Business View, односно верзија на Street View која ја […]

Прочитај повеќе

Паметните телефони во себе самите имаат вградено автоматски поставувач на светлината, но понекогаш тој знае да биде пресветол или потемен во одредени ситуации. Идејата на Lux е да го спречи тоа и да ви понуди добро ниво на светлина со кое ќе можете да ракувате и добро да гледате. Lux ја зима контролата врз сензорот […]

Прочитај повеќе