(Ова е гостински пост на Иван Ивановски, ко-основач на Venikom Mobile. Иван има креирано мобилни апликации за Vogue, GQ, Glamour, Wired, Dom Perignon и многу други. Работи и на проекти за обновливи избори на енергија и автоматика. ) Компанијата која ја креираше „to-do” апликацијата Orchestra пред неполни 2 месеци ја претставија и првата официјално верзија […]

Прочитај повеќе