Fujitsu најавува нов контролер, комбинација на камера и скенер која ќе наликува на тоа што имавме можност да го видиме во Minority Report, јавува The Verge. Скенерот изгледа интересно, но се чини и дека има уште доста работа на него. Најинтересна изгледа можноста за поставување на дополнителни информации во документи, брошури или мапи кои стануваат […]

Прочитај повеќе