Директорите на BlackBerry минатата недела се сретнале со Facebook да разговараат околу потенцијална понуда велат извори на Wall Street Journal. Друштвената мрежа веќе подолго време ја следат гласини дека ќе претстави свој брендиран паметен телефон, и затоа е можно да си купат производител, поточно да го купат BlackBerry кој и официјално се продава. Доколку шпекулациите […]

Прочитај повеќе

Facebook Phone е всушност mid-range HTC Myst кој работи на модифициран Android со Facebook Home апликација. Оваа апликација ќе го замени домашниот екран, и ќе биде комплетно различна од тоа што сте навикнале да гледате на Android телефон. Android Policе во софтверските алатки за телефонот откри дека Facebook Home ќе овозможи дополнителни Android функционалности како […]

Прочитај повеќе