Facebook Phone е всушност mid-range HTC Myst кој работи на модифициран Android со Facebook Home апликација. Оваа апликација ќе го замени домашниот екран, и ќе биде комплетно различна од тоа што сте навикнале да гледате на Android телефон. Android Policе во софтверските алатки за телефонот откри дека Facebook Home ќе овозможи дополнителни Android функционалности како […]

Прочитај повеќе