Journey ја освои наградата за најдобра игра на Game Development Choice Awards во Сан Франциско. Наградата овојпат ја освои во конкуренција на Dishonored, The Walking Dead, Mass Effect 3 и XCOM: Enemy Unknown. Покрај оваа награда, креаторите на играта, That Game Company, се добитници и на наградите за најдобар визуелен изглед, најдобар дизајн, најдобро аудио, […]

Прочитај повеќе