Previeweet е додаток за Chrome кој на Twitter ќе ви ја додаде можноста да ги прегледувате фотографии, дури и Instagram фотографиите за кои Twitter ја прекина поддршката. Додатокот до содржината на твитот ќе додаде и мала сликичка од фотографијата или видеото што ја содржи. Откако ќе ја инсталирате екстензијата, превчитајте ја страницата и кога ќе […]

Прочитај повеќе