Во текот на минатиот месец го најавивме овогодинешниот Google Summer of Code кој е настан организиран од страна на големиот Google, на чиј настан минатата година учествуваат околу десетина Македонци. Со цел студентите подобро да се запознаат со програмата на GsoC и што таа всушност нуди, во четврток (28.03.2013) со почеток од 12 часот на […]

Прочитај повеќе