Некој некогаш рече дека Snooze копчето на алармите е истовремено најдобриот и најлошиот изум. Но, што ако немате Snooze копче, туку мора да направите фотографија за да го изгасите алармот. И тоа не било каква фотографија, туку истата што сте ја направиле вечерта пред да си легнете? Sleep If You Can е нова интересна мобилна […]

Прочитај повеќе