Visual.ly, сервисот за креирање и собирање на инфографици, претстави алатка која ќе ви го олесни претставувањето на вашиот сајт пред потенцијалните клиенти. Сервисот објави алатка со која може да ги претворите статистиките од Google Analytics во убав инфографик само со неколку клика. „Повеќе од 10 милиони корисници ги користат бесплатните Google Analytics за да ги […]

Прочитај повеќе