Бидејќи голем број на сервиси сè уште немаат свои официјални апликации за Windows Phone 8, често развивачите се одлучуваат да направат клиент-копија кој би ги задоволил потребите на корисниците. Како за Instagram, Vine и другите, така и за Feedly постои клиентот за Windows Phone 8. Се вика Phonly, и не нуди ништо помалку од официјалната […]

Прочитај повеќе

RSS читачот кој најмногу доби од гасењето на Google Reader, од денес на своите корисници кои имаат платено за претплата им нуди неколку нови можности. Feedly Pro е достапен за 5 долари месечно, 45 долари за една година или 99 долари засекогаш. Тоа што корисниците ќе го добијат со претплатата е: пребарување низ артиклите, односно низ […]

Прочитај повеќе

Google Reader и официјално е мртов, а сервисот кој ги придоби поголемиот дел од корисниците е Feedly. Нудејќи ја можноста да ги импортирате вашите RSS извори од Reader уште на самиот почеток, Feedly е одличен избор за RSS читач, како на десктоп, така и на мобилните уреди. Доколку сакате да ги зачувате RSS изворите, имате […]

Прочитај повеќе

Откако Google најави дека од 1 јули нивниот RSS читач ќе замине во историја, настана голема битка помеѓу останатите такви сервиси за да ги добијат нивните корисници. Изгледа дека најголема корист од тоа извлече Feedly, чија бројка на корисници за два дена скокна за повеќе од 500.000. Токму затоа, како прв на листата на алтернативи […]

Прочитај повеќе