Се извинуваме за вулгарниот јазик, но „Where the fuck should I go for drinks“ е навистина добар сервис за да најдете локални ресторани и барови за јадење и пиење. Не само што сервисот ќе ви препорача по случаен избор места во неколку градови од Македонија, туку и ќе ви покаже e**** мапа за како најбрзо […]

Прочитај повеќе