Најголемиот производител на компјутери, Lenovo, ги претстави своите нови лаптопи и хибридните компјутери за 2016. ThinkPad X1 Yoga, ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Tablet, ThinkVision X1, ThinkCentre X1 се дел од серијата која ќе излезе во новата година. Уредите за прв пат официјално ќе бидат презентирани на CES 2016. Овојпат „ѕвезда“ на Lenovo е модуларниот […]

Прочитај повеќе

Со Т431 Lenovo продолжува во модернизирањето на традиционалниот, над 20 години стар, дизајн на ThinkPad лаптопите. Црниот и коцкаст дизајн ќе биде задржан, но тоа што е ново и модерно е што, како и другите ThinkPad модели на Lenovo, ThinkPad T431 ќе биде ултра тенок, само 2 cm, лаптоп со карбон-фајбер поклопец и магнезиумска подлога […]

Прочитај повеќе