Со Т431 Lenovo продолжува во модернизирањето на традиционалниот, над 20 години стар, дизајн на ThinkPad лаптопите. Црниот и коцкаст дизајн ќе биде задржан, но тоа што е ново и модерно е што, како и другите ThinkPad модели на Lenovo, ThinkPad T431 ќе биде ултра тенок, само 2 cm, лаптоп со карбон-фајбер поклопец и магнезиумска подлога […]

Прочитај повеќе