Најновиот паметен телефон на Samsung, Galaxy S4, наскоро ќе пристигне во Македонија. Но, наместо да чекате редици, ќе може да го нарачате од Vip. За секоја нарачка ќе може да се добие Samsung футрола. Но, пред да нарачате ќе треба да ги прегледате цените според тарифата. Цените се движат од 10.000 денари со NoLimit тарифата, […]

Прочитај повеќе

Се ново сега е старо пак, вели Gizmodo кои ја имаат првата (но не и толку позитивна како што би очекувале) рецензија на Samsung Galaxy S4. Овој „flagship” телефон на јужнокорејската компанија е наследник на S3, најомилениот и, до сега, најдобриот Android телефон, што му дава добро педигре на S4 пред потрошувачите. Но, тоа што […]

Прочитај повеќе