Се ново сега е старо пак, вели Gizmodo кои ја имаат првата (но не и толку позитивна како што би очекувале) рецензија на Samsung Galaxy S4. Овој „flagship” телефон на јужнокорејската компанија е наследник на S3, најомилениот и, до сега, најдобриот Android телефон, што му дава добро педигре на S4 пред потрошувачите. Но, тоа што […]

Прочитај повеќе