Црногорскиот .ме домен слави три години од кога ја стартуваше отворената регистрација на топ-левел доменот. Денеска популарниот .ме домен е регистриран над 530.000 пати во 200 земја, од кои 52.92% од .ме регистрираните домени се базирани во САД, 7,68 отсто се во Велика Британија, и следат 3.8 отсто во Германија, Канада и Јапонија. Популарноста на […]

Прочитај повеќе