Transparency International – Macedonia ја објави и iOS верзијата на својата апликација „Пријави корупција“ која од поодамна е достапна и за Android телефоните. Преку апликацијата корисниците можат директно да пријават случаеви на корупција според различните категории и да ги прегледуваат сите пријави кои се објавени на prijavikorupcija.org. Aпликацијата доаѓа во момент пред изборите за кои […]

Прочитај повеќе