Google го рашири Street View проектот и Бугарија, па отсега ќе можете да ги разгледувате Софија или Варна додека се подготвувате да ги посетите овие градови. Google во најавата извести и дека во соработка со Yandex се додадени панорамски фотографии на 200 градови и локации од Русија, помеѓу кои и организаторот на Зимските илимписки игри Сочи. […]

Прочитај повеќе