Маркетингот на мобилните телефони бележи огромен раст. Мобилното пребарување е зголемено за дури 200 отсто, а во текот на следната година се очекува дека мобилните ќе бидат број еден во пристапот до сервисите на Google. Заработката на Google од мобилните платформи е поделена на четири делови – мобилно огласување, мобилни апликации, уреди и содржина за […]

Прочитај повеќе