Првите примероци на конзолата на Valve, Steam Box ќе бидат испорачани на корисниците во следните три-четри месеци вели ко-основачот Гејб Њувел, со цел да се добијат повратни информации и критики за производот. Конзолата ќе ја добијат, најверојатно, луѓето кои соработувале во создавањето на конечниот производ, и можеби некои идни партнери со кои би соработувале, како […]

Прочитај повеќе