Во текот на минатата година 1,7 милијарди луѓе се здобиле со нови мобилни уреди, додека 10 милиони завршиле како е-отпад и биле заменети со нови од eRecyclingCorps. eRecyclingCorps соработуваат со пет од најдобрите седум мобилни оператори во САД и на корисниците им нудат посебен попуст за новиот телефон, доколку се одлучат да се откажат од […]

Прочитај повеќе