Atlas платформата на Microsoft е во рацете на Facebook. Според службеното известување, маркетинг платформата ќе им помогне на сите огласувачи на Facebook да ја споредат ефикасноста на кампањата на Facebook, со останатиот начин на огласување на мобилните и компјутерите. На овој начин, Facebook ќе обезбеди и начин за прикажување на огласите на други страници, со […]

Прочитај повеќе