Adobe најави дека корисниците на Android и iPhone сега ќе можат да едитираат слики со Photoshop Touch директно преку своите телефони за околу 5 долари. Оваа апликација која ги има основните функции на Photoshop веќе година дена е достапна за iPad за околу 10 долари. Photoshop Touch ги има сите неопходни опции како кропирање, ретуширање, […]

Прочитај повеќе