И покрај лошата година, особено во третиот квартал кога забележа помали продажби, тајванскиот HTC вели дека нема планови да се откажат од Windows Phone платформата. HTC се посветени на своите Android уреди кои остануваат приоритет, посебно со неодамнешното претставуање на HTC One, но ќе продолжат да произведуваат телефони кои ќе работат на оперативниот систем на […]

Прочитај повеќе