Српскиот стартап WTFJeans ја претстави својата нова креација – WTFShirt, односно кошула со џебови кои се компатибилни со iPhone 5, или некој друг паметни телефони. Проектот на Пеѓа Пушеља е поставен на сервисот за краудфондинг Indiegogo за да ја продадат првата количина која ќе се произведе во Крагуевац. Кожулата чини 59 долари и доаѓа во […]

Прочитај повеќе