На 11 март, точно на полноќ излегува второто продолжение на StarCraft 2 – Heart of Swarm. Заедно со светската премиера, и овој пат, како што беше со излегувањето на Diablo 3, Niko компјутери ќе организира полноќна продажба. На настанот ќе има мини турнир со награди за присутните, квиз, но пред се ќе биде собир за гејмерите и фановите […]

Прочитај повеќе