Samsung Galaxy S3 е најдобриот паметен телефон, а Nexus 7 е најдобриот таблет компјутер вели жирито на Global Mobile Awards кои се одржаа на Mobile World Congress во Барселона. Samsung Galaxy S3 својата награда ја заслужи поради доминацијата на повеќе пазари, но и поради тоа што е првиот телефон кој покажува дека Android може да му конкурира […]

Прочитај повеќе