Band of the Day е веб сервис кој своето искуство има интегрирано и во паметните телефони и компјутерските таблети. Но, за жал, само во тие на iOS, додека Android верзија не е достапна во моментот. За тие што не се запознаени, BOTD (Band of the Day) е сервис за откривање на нова музика. Доколку ви […]

Прочитај повеќе