Nokia Lumia 920, Dell Alienware, MacBook Pro и Surface RT сe изгласани како најдобри уреди во 2012-та година, според читателите на реномираниот ИТ блог Engadget. Читателите поделија повеќе од 280.000 гласови за своите омилени десктоп, таблет компјутери, паметни телефони, лаптопи и конзоли. Најголем интерес имаше за категоријата „Надобар паметен телефон“, каде гласовите ги собра Windows […]

Прочитај повеќе