Ултра-тенките 11- и 13-инчните алуминиумски MacBook Air лаптопи сега се пуштени на продажба. Единаесет-инчниот модел има Intel 1.6 GHz Core i5 процесор, 2 GB RAM и 64 GB Flash меморија Thunderbolt I/O портови за супер брз пренос на податоци и видео, Multi Touch пад наместо глувче за потези со повеќе прсти и осветлена тастатура. Цената […]

Прочитај повеќе