Google сака своите очила со проширена реалност освен што се функционални да ги направи и поприфатливи за модниот свет. За оваа цел компанијата започна со работка со Warby Parker. Предизвикот со кој се соочува компанијата е од практични oчила да ги направи да бидат и естетски и модерни, нешто што Apple успеа да го направи […]

Прочитај повеќе