При претставувањето на својот нов паметен телефон, HTC рече дека „повторно го измисливме“ мобилното искуство. Штета што заборавија да одберат ново име за својот нов телефон. Да нема забуна, новиот HTC One не е One X, ниту One V, ниту One S кои се веќе неколку месеци достапни и во Македонија, туку е „the New […]

Прочитај повеќе