Инспирирана од суперкомпјутерот Titan на Американската Национална лабораторија во Оук Риџ кој работи на 18.688 Nvidia GPU-a, GeForce GTX Titan ќе биде најмоќниот графички процесор на Nvidia. GTX Titan има чип со едно јадро со 2.688 CUDA јадра na 837 MHz и 6 GB GDDR5 меморија, и ќе чини скромни 999 долари. Ќе започне да […]

Прочитај повеќе