Денес Mozilla ја објави бета верзијата на Firefox зa Metro. Станува збор за пробна верзија која за почеток има неколку багови како што е смрзнување на екранот, па мора прелистувачот да се вклучува од почеток. Metro верзијата можете да ја преземете како Firefox Nighlty, а за да ја користите Metro околината, потребно е Firefox да […]

Прочитај повеќе