Со сигурност Steam беше една од најактуелните теми во изминатиот период, барем помеѓу гејмерите. Steam денес излезе од Beta и веќе официјално е достапен во Ubuntu Software Center и нуди повеќе од 100 наслови (60 игри плус DLCa). Оваа официјално пуштање на Steam за GNU/Linux, од Valve го прославуваат со 75% попуст на дел од […]

Прочитај повеќе