Студиото Fox го издаде првиот трејлер за филмот „The Internship Movie“. Филмот е комедија за влијанието на интернет и дигиталната ера врз традиционалните компании. Па кога компанијата во која работат Овен Вилсон и Винс Вон ќе биде затворена тие доаѓаат до брилијантна идеја  – „Стажирање во Google“. Интересно, заедно со The Social Network и iJobs ова […]

Прочитај повеќе