Три мобилни оператори, секој со различни постпејд пакети и тарифи за своите корисници во кои нудат и бесплатни повици со одреден број на минути. Доколку сакате да имате преглед на тоа колку минути имате зборувано, Mobile Network Diary е вистинската aпликација за тоа. Апликацијата го мери излезниот сообраќај кон секој од операторите и резултатите ги […]

Прочитај повеќе