Apple покрај тоа што денес го најави новиот оперативен систем OS X Lion, исто така го најави и новиот Cinema Display, кој сега ќе го носи името Thunderbolt Display. Овој дисплеј ќе им овозможи на сопствениците на Mac лаптопи да добијат поголем екран со поголема видливост, на кој ќе можат да додадат други приклучоци. Ова […]

Прочитај повеќе