TED (Technology, Entertainment and Design) е реномирана конференција која се случува ширум светот, а се случи и во Македонија. Конференцијата е неверојатна интересна бидејќи собира луѓе да го споделат своето фасцинантно искуство, идеја или истражување. Но, оваа конференција не е успешна бидејќи има интересни говорници, вели Марк Фиделман во својот текст во Forbes, туку бидејќи […]

Прочитај повеќе