Moодниот блог Skopje Casual го прослави својот трет роденден, и по тој повод ги имавме како гости на #ИТН. Воден од Калина Зографска, Ива Дујак и Александра Христов, Skopje Casual успеа да се претвори од обичен инспиративен блог за мода во бренд кој сега соработува со домашни и интернационални компании. Ова само по себе е […]

Прочитај повеќе

Знаевме дека постојат македонски модни блогови, но се изненадивме кога видовме дека  ги има многу, секој уникатен и интересен на свој начин. Блоговите ги откривме благодарение на Skopje Casuаl, моден блог во кој 3 девојки ги презентираат своите дневни инспирации за лежерната мода. Skopjе Causal успеа да ги собере сите блогови (ако има испуштени, слободно […]

Прочитај повеќе