Доколку планирате да купите Solid State Disk, а сепак не ви се брза, тогаш можеби најдобро е да причекате, вели Tom’s Hardware. Kingston Technology, SanDisk, Samsung Electronics, Micron Technology и Intel се подготвуваат за „ценовна војна“. Ова на радост на потрошувачите ќе се намали цената на SSD-дисковите. Micron веќе ја намали продажбата на NAND флеш […]

Прочитај повеќе

(Гостинската рецензија е првично објавена на форумот на It.com.mk од Olikomerc. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) Во оваа рецензија ќе се запознаеме одблиску со новиот SSD диск Vector од компанијата OCZ во која од неодамна се случија неколку значајни промени. Откако беше назначен нов главен директор на чело, Ралф […]

Прочитај повеќе