(Гостинската рецензија е првично објавена на форумот на It.com.mk од Olikomerc. За дискусија, други детали, повеќе слики и прашања, повелете на форумот.) Во оваа рецензија ќе се запознаеме одблиску со новиот SSD диск Vector од компанијата OCZ во која од неодамна се случија неколку значајни промени. Откако беше назначен нов главен директор на чело, Ралф […]

Прочитај повеќе