Bookviser е апликација која ги поддржува едни од најкористените формати за е-книги – ePub, TXT и FB2. А покрај можноста за читање на е-книги, вклучува и опција за пребарување и преземање. Апликацијата можете да ја користите без регистрација, но доколку сакате да ја зачувате вашата колекција во облакот, сепак ќе морате да го сторите тоа. […]

Прочитај повеќе