Контроверзна, несоодветната, откачена, можеби и сексистичка реклама… како и да ја наречете Super Bowl рекламaта на GoDaddy во која супермоделот Бар Рафаели бакнува гик, сепак ја оствари својата цел – го привлече вниманието на гледачите и донесе рекордни продажби на хостинг услуги и домени. Во понеделникот, денот по големиот американски натпревар каде рекламите се исто […]

Прочитај повеќе