Kонечно. Четвртата генерација на Nexus паметни телефони од Google, овојпат изработен од корејската компанија LG, пристигна во Македонија. Телефонот заедно со две поголеми верзии на Nexus таблет компјутери беше претставен при крајот на октомври, и еве по неколку месеци е дел од понудата на Vip. Тоа што ги прави Nexus телефоните хит е што се […]

Прочитај повеќе